Prijem najmlađih i najstarijih stanovnika Općine

U povodu Dana općine danas je u sali Općine Trnovo organizovan prijem kod općinskog načelnika za penzionisane uposlenike

U povodu Dana općine danas je u sali Općine Trnovo organizovan prijem kod općinskog načelnika za penzionisane uposlenike Općine. Općinski načelnik je ovom prilikom istakao kako je općina Trnovo u mnogome napredovala posljednjih godina, te je nakon uvodnog izlaganja o općini govorio i o povodu ovog prijema. Poruka za sve nakon ovog tematskog kratkog druženja sa penzionerima je da mudrost života dolazi sa godinama i da je njihova jedina želja da ih ne zaboravimo. Načelnik je uručio poklone Općine sa željom da imaju dobro zdravlje i dug život.

[tie_slideshow]

[tie_slide]IMG_4515 [/tie_slide]

[tie_slide] IMG_4516 [/tie_slide]

[tie_slide]IMG_4518 [/tie_slide]

[tie_slide] IMG_4521 [/tie_slide]

[tie_slide] IMG_4543[/tie_slide]

[tie_slide] IMG_4539 [/tie_slide]

[/tie_slideshow]

 

Prijem učenika OŠ “Zaim Kolar”

Učenici naše osnovne škole “Zaim Kolar” Dejčići, njih 11 sa najboljim ostvarenim uspjehom i 3 učenika uspješna u sportu danas se družilo u sali općine i ovom prilikom uručeni su im i pokloni, koje su vrijednim radom zaslužili.
Općinski načelnik na prijemu učenika OŠ “Zaim Kolar” iz Dejčića kazao je kako svim učenicima želi puno zdravlja, sreće i veselja u školskim klupama, pozdravio je prisutne roditelje te ih ovom prilikom zamolio da što više rade sa djecom i posvećuju im dovoljno vremena upravo u ovom periodu, koji je, kako kaže najvažniji za odgoj i razvoj djeteta.
Predsjedavajuća općinskog vijeća Trnovo je uručila tablete za odlične učenike sa prosjekom 5,0 i sportske torbe za učenike uspješne u sportu i poželjela im je mnogo sreće i uspjeha u daljem školovanju, te da nastave sa ovako dobrim rezultatima.

Pored učenika, prijemu su prisustvovali roditelji, učitelji i nastavnici koji su izrazili svoju zahvalnost na ovoj lijepoj gesti, ali i skromnim poklonima koji pokazuju brigu za učenike.

[tie_slideshow]

[tie_slide] IMG_4597 [/tie_slide]

[tie_slide] IMG_4549 [/tie_slide]

[tie_slide] IMG_4564 [/tie_slide]

[tie_slide] IMG_4582 [/tie_slide]

[tie_slide] IMG_4585 [/tie_slide]

[tie_slide] IMG_4594 [/tie_slide]
[tie_slide] IMG_4592 [/tie_slide]

[/tie_slideshow]

Pin It