Obilježen Dan Općine u mjesnoj zajednici Trnovo

U subotu, 07.03.2020. godine održan je još jedan od događaja koji čini program obilježavanja Dana Općine Trnovo ovaj

U subotu, 07.03.2020. godine održan je još jedan od događaja koji čini program obilježavanja Dana Općine Trnovo ovaj put u istoimenoj mjesnoj zajednici.
U mjesnoj zajednici Trnovo, u prepunoj sali novoizgrađenog objekta Općine, upriličen je prigodan zabavni program za građane. Kao i prethodnih vikenda uslijedio je nastup stand-up komičara i nastup učenika OŠ “Zaim Kolar” Dejčići uz obraćanje Općinskog načelnika, koji je istakao značajne realizirane i započete projekte na prostoru ove mjesne zajednice, te govorio o daljim planovima Općine, a na samom kraju obraćanja građanima uputio iskrene čestitke povodom Dana Općine Trnovo;
– Obilježavajući Dan Općine slavimo jedan od najvažnijih datuma naše Općine. Slavimo dan povratka. Ostat će to zabilježeno kao sudbinski i presudni događaji toliko važni za sve nas. Svi mještani u općini prenosit će svijest o tome budućim generacijama kako bi mještani Općine uvijek mogli čuvati i baštiniti svoje najveće vrijednosti. Na taj način i u to ime svi imamo obavezu i odgovornost prema izazovima u novom modernom vremenu.

Napominjemo da se program i aktivnosti u povodu Dana Općine nastavljaju prema unaprijed utvrđenom i najavljenom planu, pozvani su svi zainteresovani, ulaz je besplatan.

Leave a Comment