Prijem penzionisanih uposlenika Općine

Općina Trnovo nastavlja da njeguje običaj organizovanja druženja sa bivšim radnicima lokalne uprave, u povodu Dana Općine.  Tako

Općina Trnovo nastavlja da njeguje običaj organizovanja druženja sa bivšim radnicima lokalne uprave, u povodu Dana Općine.  Tako je danas Općinski načelnik u svom kabinetu ugostio 13 penzionisanih uposlenika Općine, kojima su nakon prijatnog druženja uručeni prigodni pokloni.

„I ove godine nam je zadovoljstvo da, po tradiciji, dočekamo i ugostimo one koji su radni vijek, ili njegov dio, proveli u Općini Trnovo, radeći u interesu svoje općine. Ovo je uvijek lijep trenutak, jer imamo priliku da vas pozdravimo, porazgovaramo i prenesemo lijepe želje“, rekao je načelnik obraćajući se gostima.

On je istakao da Općina nastavlja da radi na unapređenju kvaliteta života u Trnovu i imidža općine, kroz različite projekte, inicijative i prevazilaženje izazova. Općinski načelnik smatra da je lokalna uprava na dobrom putu, a da je konačni cilj napredak i bolji život za sve generacije. Nakon što je predstavio i govorio o većim kapitalnim projektima Općine, na samom kraju druženja zahvalio se svima, poželjevši sreću i dobro zdravlje.

 

Pin It

Leave a Comment