Radna posjeta općini Trnovo

Predsjednik SDA, gospodin Bakir Izetbegović danas je boravio u jednodnevnoj radnoj posjeti općini Trnovo na poziv Općinskog načelnika

Predsjednik SDA, gospodin Bakir Izetbegović danas je boravio u jednodnevnoj radnoj posjeti općini Trnovo na poziv Općinskog načelnika Ibre Berila.

Prema protokolu posjete gospodin Bakir Izetbegović položio je cvijeće na centralnom šehidskom spomen-obilježju na Igmanu, nakon čega je u kongresnoj sali hotela “Han” održana prezentacija razvojnih projekata Općine, te je delegacija obišla lokalitetete trenutne izgradnje na Bjelašnici.

Općinski načelnik upoznao je prisutne s radom Općine, s budućim planovima i ciljevima, prezentirajući strategijske korake Općine i provedbu planova i projekata na ovom području.

Gospodin Izetbegović pažljivo je ispratio pripremljenu prezentaciju, nakon čega je iskazao zadovoljstvo na pozivu općinskoj administraciji, koja je značajno napredovala, realizuje ovako velike projekte, te koja je iz potpuno porušene općine nakon rata dostigla visok nivo razvoja.


Pin It

Leave a Comment