Dani Općine Trnovo- otvorenje Doma kulture

U Dejčićima, pored zgrade doma zdravlja za građane ove mjesne zajednice i sve turiste-posjetioce otvoren je nov i

U Dejčićima, pored zgrade doma zdravlja za građane ove mjesne zajednice i sve turiste-posjetioce otvoren je nov i jedinstven prostor na kojem će moći da prisustvuju druženjima, predstavama, ali i da se opuste uz kulturne i zabavne programe koji će biti organizovani.

Prostor Doma kulture je dosta dugo i pažljivo pripreman, pa objekat sadržava restoranski prostor sa kuhinjom u prizemlju, internet salu za mlade i prostorije namjenjene za potrebe mjesne zajednice.

Dom kulture u Dejčićima otvoren je u subotu, 22.02.2020. godine uz prigodan zabavni program, nastup stand-up komičara i nastup učenika OŠ “Zaim Kolar” Dejčići. Crvenu vrpcu za svečani čin otvorenja presjekla je predsjedavajuća Općinskog vijeća, Emina Mehmedagić i Općinski načelnik, Ibro Berilo, koji se kratko obratio prisutnim građanima i na kraju uputio iskrene čestitke povodom Dana Općine Trnovo, uz poruku da budemo ponosni čuvari naše baštine, i nosioci prosperitetnog razvoja u svijetliju budućnost.

Napominjemo da se program pod nazivom “Dani Općine Trnovo” nastavljaju prema unaprijed utvrđenom i najavljenom planu, pozvani su svi zainteresovani, ulaz je besplatan.

 

Pin It

Leave a Comment