Dani Općine Trnovo u mjesnoj zajednici Šabići

U sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Dana Općine Trnovo, prema programu sačinjenom od strane Organizacionog odbora prethodne subote, 28. februara

U sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Dana Općine Trnovo, prema programu sačinjenom od strane Organizacionog odbora prethodne subote, 28. februara upriličena je manifestacija u mjesnoj zajednici Šabići.

Prigodan zabavni program za građane činio je nastup stand-up komičara i nastup učenika OŠ “Zaim Kolar” Dejčići, uz obraćanje Općinskog načelnika, koji je istakao značajne realizirane projekte na prostoru ove perspektivne mjesne zajednice, te govorio o daljim planovima Općine, a na samom kraju obraćanja građanima uputio iskrene čestitke povodom Dana Općine Trnovo i Dana nezavisnosti naše domovine, uz poruku da budemo ponosni čuvari naše baštine, i nosioci prosperitetnog razvoja u svijetliju budućnost.

Napominjemo da se program i aktivnosti u povodu Dana Općine nastavljaju prema unaprijed utvrđenom i najavljenom planu, pozvani su svi zainteresovani, ulaz je besplatan.

Pin It

Leave a Comment