Sarajevo Business Forum 2022

11. Sarajevo Business Forum 2022

Informišemo poslovnu zajednicu, javne i privatne kompanije sa područja općine Trnovo, da na vrijeme prijave i dostave svoje

Informišemo poslovnu zajednicu, javne i privatne kompanije sa područja općine Trnovo, da na vrijeme prijave i dostave svoje poslovne ideje i projekte za potencijalne investitore, i da se registruju za učešće na 11. Sarajevo Business Forumu 2022. godine.

Bosna Bank International (BBI), je kao Organizator 11. Sarajevo Business Foruma dana 9.3.2022. godine potpisala ugovor sa Ministarstvom privrede Kantona Sarajevo o strateškom partnerstvu na 11. Sarajevo Business Forumu 2022. Ovim ugovorom, Ministarstvo privrede KS omogućit će privrednicima i općinama sa područja Kantona Sarajevo i Bosansko–podrinjskog kantona da predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta na 11. Sarajevo Business Forumu koji će se u glavnom gradu održati 11. i 12. maja 2022. godine. Pomenutim ugovorom Ministarstvo privrede KS i BBI će obezbjediti i besplatno učešće do 120 kompanija čije je sjedište na području ova dva kantona, uz prethodnu prijavu i online registraciju putem zvanične web stranice Sarajevo Business Foruma.

Prijava projekata

U svrhu prijave projekta, na web platformi: sarajevobusinessforum.com je dostupna online aplikacija koju je potrebno popuniti na engleskom jeziku. Uz prijavu projekta potrebno je priložiti i nekoliko reprezentativnih slika koje se odnose na predmetni projekat.

Direktan link za online prijavu projekata za 11. Sarajevo Business Forum 2022:

https://www.sarajevobusinessforum.com/investment-projects

Za 11. Sarajevo Business Forum mogu se nominirati projekti iz sljedećih oblasti: poljoprivreda, metalna, drvna i tekstilna industrija, turizam i uslužne djelatnosti, IT industrija, digitalna ekonomija, energetika, infrastruktura, gradnja i nekretnine, obrazovanje, sport, kultura, finansije i dr.

Pojedinci ili kompanije prilikom prijave projekata trebaju obratiti pažnju da je vrijednost projekta iznad 100.000 Eura, da je projekt realan i izvodiv, a poželjno je da vlasnik projekta bude prisutan na SBF-u sa završenim Biznis planom, kako bi isti prezentovao potencijalnim investitorima. U prilogu ovog teksta je SBF PROJECT TEASER, urnek dokumenta za prijavu projekata. Svi zainteresovani za prijavu projekata se mogu javiti na kontakt e-mail: projekti@sarajevobusinessforum.com kako bi dobili detaljne upute za prijavu projekta. Krajnji rok za prijavu projekata je 11.4.2022. godine.

Prijava učesnika

Učešće na 11. Sarajevo Business Forumu 2022. godine moguće je isključivo uz prethodnu prijavu i kompletiranu online registraciju putem web platforme sarajevobusinessforum.com.

Ministarstvo privrede KS i BBI će na web stranicama sarajevobusinessforum.com i bbi.ba objaviti Javni poziv sa kriterijima za prijavu učesnika i kompanija sa područja Kantona Sarajevo i Bosansko-podrinjskog kantona, na osnovu kojeg će se do 120 kompanija sa područja ova dva kantona moći besplatno prijaviti i registrovati za prisustvo i učešće na 11. Sarajevo Busines Forumau 2022. Krajnji rok za prijavu kompanija i besplatnu registraciju učesnika sa područja Kantona Sarajevo i Bosansko-podrinjskog kantona će biti naznačen na Javnom pozivu.

Direktan link za online registraciju učesnika za 11. Sarajevo Business Forum 2022:

https://www.sarajevobusinessforum.com/bs-Latn-BA/registration.

Snimanje video priča

U sklopu priprema za 11. Sarajevo Busines Forum 2022, organizatori je obezbjedio uslugu produkcije i snimanje kratkih video prezentacija do 30 kompanija iz cijele Bosne i Hercegovine. Prijedloge za snimanje proizvodnih kompanija dostaviti najkasnije do 28.3.2022. godine na e-mail: marketing@bbi.ba.

Za sve dodatne informacije u vezi registracije učesnika molimo da kontaktirate:

Prilog – SBF Projekt Teaser

Leave a Comment