Hotel Bjelašnica otvara svoj čarobni Grizzly park

U sklopu Hotela Bjelašnica, sa radom je počeo Grizzly park sa raznovrsnim i bajkovitim sadržajem za odrasle i

U sklopu Hotela Bjelašnica, sa radom je počeo Grizzly park sa raznovrsnim i bajkovitim sadržajem za odrasle i djecu.

U prelijepom ambijentu Grizzly parka dočekat će vas raznovrsni sadržaji poput srednjovjekovnog dvorca, jedinstvenog na našim prostorima, dječjeg tematskog parka, barbeque zone, shisha lounge bara i mnogih drugih atrakcija.

“Svi naši posjetioci će moći uživati u bogatoj gurmanskoj ponudi koja obuhvata tradicionalna bosanska jela, roštilj, pite te razna planinska i internacionalna jela. Naš park je za vas pripremio tzv. Self-Service Barbeque, gdje ćete imati priliku pokazati svoje roštiljske sposobnosti sa svom pratećom opremom i pripremljenim svježim mesnim platama po vašem odabiru”, poručili su iz Grizzly parka

“Na ovu ideju smo došli kako bismo proširili ponudu na Bjelašnici i upotpunili ugođaj kako gostima našeg hotela, tako i svim posjetiocima ove olimpijske ljepotice. Naš Grizzly park osmišljen je u konceptu netaknutog prirodnog ambijenta, okružen šumom i zvukovima naših fontana i slapova. Sigurni smo da će posjetioci svih starosnih skupina istinski uživati”, izjavio je Berin Mušinović ispred Grizzly parka.

Povodom otvorenja, u petak 1.7. domaćini su se pobrinuli za muziku uživo gdje će nastupati ”Neo Stereo” bend sa početkom od 20:00h.

Svaki vikend, za mališane, je spreman besplatni animacijski program poput druženja sa njihovim najdražim crtanim likovima, face painting-a, treasure hunting-a i mnogih drugih aktivnosti.

Važno je napomenuti da Grizzly park vrši organizaciju teambuildinga za firme u saradnji sa Hotelom Bjelašnica, svadbi, rođendana za djecu i odrasle, djevojačkih večeri, itd.

Za sve informacije pozovite na broj 062 617 809 ili na pošaljite e-mail na grizzlyparkbjelasnica@gmail.com.

 

Leave a Comment