Uručene zahvalnice pojedincima i kolektivima povodom Dana Općine Trnovo

Na prijemu povodom Dana Općine Trnovo, načelnik Ibro Berilo danas je uručio Javna priznanja – zahvalnice i prigodne

Na prijemu povodom Dana Općine Trnovo, načelnik Ibro Berilo danas je uručio Javna priznanja – zahvalnice i prigodne poklone pojedincima i kolektivima koje su im dodjeljene  na osnovu njihovih aktivnosti i postignutih rezultata od značaja za Trnovo.

”Uručujemo danas zahvalnice pojedincima i preduzećima za sve one rezultate i zasluge koje su oni postigli u godini koja je iza nas, te je ovo način da im se oda priznanje za te zasluge i iskaže zahvalnost” – naglasio je načelnik Berilo.

 Zahvalnica Općinskog načelnika za aktivnosti i postignute rezultate od značaja za Općinu Trnovo danas su dobili: Meho Lehić, Fendo Zuko, SD Agrofarm Gračanica, SD Krupalija-Dujmovići, Mensud Kutlovac, Suljo Pintol, Samir Ramić, Hašim Terzo, Bajro Podgorica, Munib Oručević, Zejnil Podgorica, Aldin Kordić-Centrotrans i Safet Bjelonja.
Prijemu je prisustvovala i predsjedavajuća Općinskog vijeća Amina Dedić, te je čestitala i zahvalila se dobitnicima priznanja, a načelnik Berilo u kraćem obračanju zahvalio je svima na dolasku, te iskazao zahvalnost na njihovom doprinosu i poželio im sreću u budućem radu. Govorio je i o planovima razvoja Općine Trnovo i o budućoj saradnji, sa namjerom i željom za još većim prosperitetom Općine Trnovo.

Leave a Comment