Studentski pohod na Bjelašnicu u sklopu manifestacije “Hajdemo u planine”

U okviru manifestacije “Hajdemo u planine” održat će se i Studentski pohod. Mladi će i ove godine od

U okviru manifestacije “Hajdemo u planine” održat će se i Studentski pohod.

IMG_5214

Divni prizori od danas sa Bjelašnice

Mladi će i ove godine od ranih jutarnjih sati imati priliku učestvovati u takmičenjima u fudbalu, odbojci, vuči konopca, skakanju u vrećama..nakon čega će uslijediti koncert grupe Bijelo dugme.

Jučer su predstavnici Studentskih pohoda posjetili Općinskog načelnika. Na sastanku je bio prisutan i jedan od mladih vijećnika Općinskog vijeća Trnovo, Ismet Mulaosmanović i stručni saradnik za sport i mlade Općine Trnovo, a sve kako bi dogovorili detalje oko organizacije same manifestacije. Sagovornici Općinskog načelnika ovom prilikom željeli su zahvaliti za odličnu saradnju sa Općinom i njenim načelnikom, koji kako kažu zaista ima sluha za omladinu i njihove projekte, koje nesebično uvijek podržava.

Općinski načelnik je rekao da se raduje svakoj budućoj saradnji sa mladima i novim projektima, te poželio sretnu Novu godinu, puno uspjeha u svim sferama života.

IMG_6745

Na oficijelnom pageu Studentskih pohoda stoji: “Možemo li napasti ovaj GINISOV REKORD jer već danas sa pohodima na Bjelašnicu pohodi preko 4000 učesnika?

Najveći olimpijski krugovi na svijetu formirani su učešćem 6211 ljudi u Hamburgu 2015. godine.

Vrlo lahko bi moglo to biti i Bjelašnica 2018 😀

Šta mislite?”

bjel pohod

Pin It