Buroj Ozone

Buroj International Group d.o.o. je Master Developer kompanija bazirana na temelju inovativnih rješenja, sa visokim kompetencijama i vizijom,

Buroj International Group d.o.o. je Master Developer kompanija bazirana na temelju inovativnih rješenja, sa visokim kompetencijama i vizijom, izrastajući sa najvećim projektom nazvanim Buroj Ozone. Dobro poznato je da se projekt provodi u partnerstvu sa Općinom Trnovo, Vladom Bosne i Herzegovine kao i sa drugim državnim institucijama.
Buroj International Group d.o.o. je kompanija koja se bavi Property i Master Developmentom u Bosni i Hercegovini. Buroj International Group d.o.o. je kompanija koja, u sjajnoj saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom Općinom Trnovo, gradi projekt „Buroj Ozone“- najveći turistički grad u jugoistočnoj Evropi, koji će biti izgrađen u Trnovu. Ovaj grad pored izgradnje luksuznih vila, najmodernijih hotela i restorana, nudi i izvanredne atrakcije poput žičare, paraglajdinga, jahanja, najveće plesne fontane, ski resorta i mnogih drugih. Bitno je napomenuti da pratimo najviše i najstrožije Evropske standarde kada je riječ o gradnji „Buroj Ozone“ grada. Posjedujemo Feasibility study (Studiju izvodljivosti), sve primarne dozvole (plin, struja, voda, BH Telecom), urbanističke dozvole i infrastrukturu unutar grada, kao i magistralne i pristupne puteve.

 

Pogledajte video – Buroj Ozone

 

Buroj Ozone

Leave a Comment