Nova sezona u Magic Space Bjelašnica

Dobre vijesti stižu za sve ljubitelje aktivnog odmora, punog adrenalina i avanture u ljepoti prirode- počinje nova sezona

Dobre vijesti stižu za sve ljubitelje aktivnog odmora, punog adrenalina i avanture u ljepoti prirode- počinje nova sezona za zipline Magic Space Bjelašnica.

Nedaleko od Bjelašnice, za jedan od najdužih ziplinea u regionu zvanično otvorenje je upriličeno 1. maja. Zipline predstavlja inovativan način turističke ponude i zasigurno je jedna od najznačajnijih turističkih aktivnosti u predstojećoj ljetnoj sezoni.

  • Zadovoljstvo nam je zainteresirane posjetitelje i širu javnost pozvati u pravu outdoor avanturu koja uključuje različite aktivnosti. Elementi ovog našeg ziplinea namjenjeni su svim uzrastima, tako da su, osim za društvo željno dobre zabave, idealni i za uživanje s cijelom obitelji – poručuju iz Magic Spacea.

Jedan od osnivača Magic Space Ziplinea Bjelašnica želio je ovom prilikom istaći i izraziti zahvalnost Općini Trnovo koja je od samog početka podržala projekat, kao i Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo na podršci.

 

Magic Space Zipline je otvoren za posjetitelje svakoga dana od 11:00 do 19:00 sati, uz prethodnu rezervaciju ukoliko se radi o većoj grupi posjetitelja.

 

Vezani članci: Na Bjelašnici najveći zipline u BiH

Ajla Lindov

Pin It

Leave a Comment