Izbori 2022 – Obavještenja iz CIK-a BiH i OIK-a Trnovo

Provjeri svoje biračko mjesto Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine aktivirala je SMS centar za provjeru biračkog mjesta,

Provjeri svoje biračko mjesto

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine aktivirala je SMS centar za provjeru biračkog mjesta, a koji je aktivan za sve telekom operatere u Bosni i Hercegovini.
Slanjem jedinstvenog matičnog broja na broj telefona 091 121 212, telekom operater vraća poruku koja sadrži broj, lokaciju i grad gdje se nalazi biračko mjesto.
Cijena slanja poruke je 0,10 KM + PDV. Centralna izborna komisija BiH poziva sve birače u Bosni i Hercegovine da prije dana izbora provjere broj i lokaciju svog biračkog mjesta.

Da li ste registrovani za glasanje na predstojećim Općim izborima moguće je provjeriti besplatno putem stranice Centralne izborne komisije, kao i mjesto na kome ste registrovani za glasanje na slijedećem linku https://www.izbori.ba/Default.aspx?Lang=3&CategoryID=509

Plan obuke biračkih odbora

Općinska izborna komisija Trnovo usvojila je Plan obuke biračkih odbora, koji možete pogledati i preuzeti ovdje.

Lokacije biračkih mjesta na području Trnova

Općinska izborna komisija Trnovo obavještava građane o lokacijama biračkih mjesta za opće izbore 02.10.2022. godine na području općine Trnovo.
Obavještenje o lokacijama biračkih mjesta možete pogledati i preuzeti ovdje.

Pin It

Leave a Comment