Općinski načelnik primio zahvalnicu

26.10.2022. godine U okviru obilježavanja 4. godišnjice od ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića Sindikat policije

26.10.2022. godine

U okviru obilježavanja 4. godišnjice od ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića Sindikat policije Kantona Sarajevo, koji je ujedno i organizator Memorijalnog turnira u malom nogometu pod nazivom “Adis & Davor”, dodijelio je Zahvalnice za doprinos u organizaciji ovog memorijalnog turnira.

Zahvalnica je, u sportskoj dvorani “Ramiz Salčin”, uručena Općinskom načelniku, a on je ovom prilikom istakao kako mu je zadovoljstvo što je Općina Trnovo bila u prilici podržati organizaciju ovog značajnog turnira u znak sjećanja na Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, koji su za sve nas primjer časti i hrabrosti i moramo ih sačuvati od zaborava.

Istog dana položeno je cvijeće na spomen-ploču ubijenim policijskim službenicima na mjestu ubistva u ulici Geteova do broja 1., a zatim i na mjestima ukopa policijskog službenika Šehović Adisa na Šehidskom mezarju Buća potok i policijskog službenika Davora Vujinovića na centralnom groblju “Sveti Josip”, na Ciglanama.

Ajla Lindov

Leave a Comment