KUD “Biseri Bjelašnice” organizirali podijelu paketića za svoje članove

KUD “Biseri Bjelašnice” organizirali su podjelu novogodišnjih paketića za više od 100 njihovih članova. Velika čast nam je

KUD “Biseri Bjelašnice” organizirali su podjelu novogodišnjih paketića za više od 100 njihovih članova.

  • Velika čast nam je pripala što smo večeras ugostili načelnika Općine Trnovo, gospodina Ibru Berila koji je našim članovima čestitao nadolazeću 2024. godinu. Na novogodišnjem druženju pored načelnika Općine Trnovo prisustvovali su svi roditelji, kojima smo u kratkim crtama prezentirali postignute rezultate u protekloj godini. Velikim trudom i zalaganjem naše Uprave na čelu sa predsjednikom društva, gospodinom Salemom Lučkin realizirali smo sve planirane projekte i aktivnosti, saopćili su iz KUD Biseri Bjelašnice ovom prilikom.

Uprava Udruženja na malom novogodišnjem prijemu koji su organizovali velikodušno se zahvalila Općini Trnovo i Općinskom načelniku koji su, kako ističu, zahvalni i omogućili da KUD “Biseri Bjelašnice” bude jedno zdravo udruženje koje sa ponosom čuva i njeguje kulturu i tradiciju Trnova, te svima ovom prilikom zaželjeli sretnu Novu 2024. godinu.

Leave a Comment