Općinski načelnik uručio zahvalnicu

Općinski načelnik je jučer u svom kabinetu ugostio i uručio zahvalnicu za gospodina Lindov Ahmeda, predsjednika Norveško Bosanske

Općinski načelnik je jučer u svom kabinetu ugostio i uručio zahvalnicu za gospodina Lindov Ahmeda, predsjednika Norveško Bosanske privredne komore na čiju je inicijativu tokom protekle godine došlo do realizacije gesta podrške i pomoći Općini Trnovo od strane Norveške.

Naime, dobrovoljno Vatrogasno društvo Općine Trnovo u avgustu protekle godine dobilo je novo vozilo kao poklon Opštine Kvinesdal(Norveška) Općini Trnovo, radi se o specijalnom višenamjenskom vatrogasnom vozilu ” Scania M92”.

Zahvalnica gospodinu Lindov je uručena zbog, kako je između ostalog rekao načelnik, nesebične podrške Općini Trnovo.

“Zahvaljujemo vam se na senzibilitetu kojeg ste sve vrijeme pokazivali prema našoj ali i vašoj općini, jer svima je poznato da je vaše porijeklo i korijeni su odavde iako danas živite daleko”, kazao je Općinski načelnik Ibro Berilo.

Gospodin Ahmed je istakao kako mu je zadovoljstvo i nastoji da u okviru svog djelovanja, stručnošću i profesionalnim zalaganjem ali i na bilo koji drugi način pomogne Općini Trnovo, u ostvarivanju interesa Općine i njenih građana, te se posebno zahvalio načelniku, uz srčano rukovanje.

Pin It

Leave a Comment