Dani opcine Trnovo

Dani Općine Trnovo – upriličen prijem za policajce, zaslužne pojedince i privrednike

Prijem pripadnika policijske stanice Trnovo Danas su kod načelnika Ibra Berila upriličena tri prijema povodom Dana Općine Trnovo.

Prijem pripadnika policijske stanice Trnovo

Danas su kod načelnika Ibra Berila upriličena tri prijema povodom Dana Općine Trnovo. Prvi je upriličen za pripadnike policijske stanice Trnovo. Načelnik je ugostio osam policajaca ove ustanove, kao i komandira policijske stanice Trnovo Adema Lilića.

Gostima su uručene prigodne nagrade, kao i iskazana zahvalnost za sve ono što preduzimaju i doprinose da se svakodnevni život na području Trnova odvija u sigurnom i mirnom okruženju.

Fotogalerija 1

Slika 1 od 3

Prijem za zaslužne pojedince

Upriličen je prijem i dodjela zahvalnica zaslužnim pojedincima koji su svojim radom i djelovanjem dali doprinos za Općinu Trnovo. Načelnik Ibro Berilo uručio je zahvalnice i prigodne poklone. Zahvalnice su dobili – Emin Berilo, Jasmin Lindov, Ismir Ibrahimović, Milišić Salem, Mujo Belko, Amina Hromo, Ifeta Krupalija i Osman Berilo.

Prijemu je prisustvovala i predsjedavajuća Općinskog vijeća Amina Dedić, a u kraćem obraćanju načelnik Berilo je iskazao zahvalnost na njihovom doprinosu i poželio im sreću u budućem radu.

Fotogalerija 2

Slika 1 od 11

Prijem ugostitelja

U sali Općine Trnovo priređen je prijem za privrednike-ugostitelje sa područja Trnova. Njih 29. ugostili su predsjedavajuća OV Amina Dedić i načelnik Ibro Berilo, koji se obratio ugostiteljima i zahvalio na njihovom dolasku. Govorio je o planovima razvoja Općine Trnovo i o budućoj saradnji, sa namjerom i željom za još većim prosperitetom Općine Trnovo.

Svim današnjim gostima načelnik je uručio i Monografiju Trnova, prvu knjigu ovakvog tipa o Trnovu, koju je izdala Općina.

Fotogalerija 3

Slika 1 od 4

Leave a Comment