Općina Trnovo izdala je novi broj informativnog biltena

U najnovijem izdanju Biltena sumirane su sve aktivnosti, projekti i programi na kojima je Općina radila u toku

U najnovijem izdanju Biltena sumirane su sve aktivnosti, projekti i programi na kojima je Općina radila u toku 2022. godine.

Svi građani Infomativni list Općine će moći pronaći u prostorijama mjesnih zajednica, kao i u šalter sali Općine Trnovo, a možete ga pročitati i putem linka OVDJE.

 

Na koricama Biltena nalazi se poruka Općinskog načelnika;

“Dragi sugrađani,
Mnogo je toga čime se ponosimo kao Trnovljaci, dičimo se svojom prošlošću, ponosni na svoje pretke i našu bogatu historiju i kulturu, koju želimo prenijeti narednim generacijama, ponosni na čiste rijeke, čist vazduh, čista zelena polja, šume i planine koje želimo sačuvati, ali istovremeno želimo graditi ljepšu i ugodniju budućnost, uvažavajući pritom potrebe kako na infrastrukturnom, razvojnom i komunalnom planu, tako i u sferi potreba za sve segmente društva, od onih najmlađih do najstarijih stanovnika naše općine.
Na stranicama koje su pred vama, u novom izdanju Biltena Općine predstavljeni su projekti i investicije, kao i događaji koji su obilježili prethodnu godinu.
Siguran u napredak i razvoj Općine Trnovo i iskreno vjerujući da ćemo ostvariti dalje zajedničke ciljeve, u ime Općine Trnovo i u moje lično ime želim Vam čestitati Dan Općine Trnovo.”

Leave a Comment