Intersport u srcu sporta

Intersport u srcu sporta, u srcu olimpijske Bjelašnice! Stižu odlične vijesti za sve posjetioce Bjelašnice, rekreativce, profesionalce, zaljubljenike

Intersport u srcu sporta, u srcu olimpijske Bjelašnice!

Stižu odlične vijesti za sve posjetioce Bjelašnice, rekreativce, profesionalce, zaljubljenike u sport ali i sve one koji će tek postati.

Nova Intersport trgovina, u suradnji sa franšiznim partnerom iSpot, otvorila se u ski centru Bjelašnica, na lokaciji Babin Do protekle subote, 23.07.2022. godine.

Zadovoljstvo nam je reći da će ovo biti prva trgovina sportske opreme na Bjelašnici gdje vas očekuje uzbudljiva ponuda za kupovinu sportske opreme i brendova koji vam donose najviše uživanja u sportu, istakli su iz Intersporta Bjelašnica.

Intersport je jedan od vodećih sportskih trgovačkih lanaca, prisutan u više od 50 zemalja i sa 6.000 trgovina širom svijeta. U Bosni i Hercegovini, Intersport je prisutan od 2000. Godine. U skladu sa sloganom “The Heart of Sport” (U srcu sporta), Intersport promovira sportske vrijednosti aktivnog i zdravog života. Kojim god sportom da se bavite, Intersportov tim je uz vas sa proizvodima, savjetima i inspiracijom. U ponudi su zastupljeni svi vodeći svjetski brendovi sportske opreme, kao i Intersportovi ekskluzivni brendovi. Intersport je partner i najvažnijih sportskih manifestacija za rekreativne sportiste, kao što su sarajevski i banjalučki polumaraton, Skakavac trail i drugi.

 

Ajla Lindov

Leave a Comment